Smešten na adresi Grčića Milenka 8, Restoran Nota nalazi se u srcu Vračara i predstavlja sastavni deo Garni hotela Nota.

Ovaj objekat je pronašao svoje mesto na prostorima bivše fabrike muzičkih instrumenata “Skala”. U želji da očuvamo tradiciju lokacije, odlučili smo da restoran ima posebno obeležje. Za nas, Restoran Nota je skladna mešavina čula.

Od mirisa hrane, njenog ukusa, ali i vizuelno prijatnog ambijenta uz zvuke muzike na našim svirkama domaće i regionalne popularne muzike, restoran Nota sledi svoju ideju harmonije i susreta različitih aspekata zadovoljstva.

Uz veselu atmosferu i hranu koja zadivljuje, naš restoran je jedinstveno mesto u Beogradu u kojem se okupljaju glumci, novinari i mnoge druge ličnosti iz sveta zabave i umetnosti. Svratite nam i iskoristite priliku da se upoznate sa jednim od najatraktivnijih restorana u gradu! Posebno smo ponosni na širok asortiman jela domaće i strane kuhinje: od sočne domaće teleće čorbe, taljatela sa ćuretinom i šnicle od svinjskog vrata, do dimljene pastrmke, ćurećeg filea na žaru i Cezar salate.

Naš jelovnik izuzetno je širok i bogat najrazličitijim vrstama obroka za strastvene gurmane, ali i za one koji vode računa o liniji. Naša želja je da restoran Nota postane vaše omiljeno mesto za početak dana, opuštanje pred odlazak u poslovne pobede, ali i mesto za relaksaciju sa prijateljima uz šolju kafe ili pak nedeljni porodični ručak uz najbliže.

Uz jedinstvenu baštu i prilaz, restoran Nota je jedan od estetski najprivlačnijih restorana u gradu i predstavlja pravu priliku za beg od svakodnevice, koji je svakome preko potreban! Nudimo vam široku lepezu specijaliteta domaće i strane kuhinje. Ovo je idealno mesto za nedeljni ručak sa porodicom ili za predah i druženje sa prijateljima.

Posetite nas i uverite se i sami!

Restoran Nota – Gde se ukus spaja sa zvukom!

ADRESA: GRČIĆA MILENKA 8, BEOGRAD, SRBIJA

KONTAKT:  +381 66 530 5050

EMAIL:  restoran@garnihotelnota.com

DIREKTOR

VUKAŠIN ĆULAFIĆ